Alweer een jaar geleden . . .

Op 20 november 2019 is onze gewaardeerde collega Richard Rijstenberg overleden, de dag die voor ons allemaal nog in het geheugen gegrift staat. Er zijn ondertussen stukjes van de puzzel opgelost, maar nog steeds begrijpen wij het niet helemaal. Wij denken nog vaak aan hem, maar ook aan zijn partner, familie en vrienden die hem ongetwijfeld het meest zullen missen. Met zijn passie en vakmanschap heeft Richard veel voor ons bedrijf betekend en hebben wij een fijne collega verloren.

Maar ik weet ook zeker dat Richard trots zou zijn hoe wij de draad weer hebben opgepakt en verder zijn gegaan, zeker wat betreft zijn vader die ook bij ons werkzaam is. Complimenten aan het team frezers die onder de bezielende leiding van Arjan het werk moesten oppakken wat Richard deed en op wie ze altijd op terug konden vallen. Dat we nu al weer staan waar we staan is voor mij een bevestiging dat het in het fundament van ons bedrijf waar we samen aan gebouwd hebben, wel goed zit.

Iedereen denkt op zijn manier terug aan dat moment van een jaar geleden, dat hoe dan ook wonden achterlaat die met de tijd zullen helen. Veel sterkte daarbij.

Marcel van Dijk

Ruim 40 jaar ervaring in toelevering van draai- en freeswerk

Eshuis Metaal BV heeft ruim 40 jaar ervaring in de toelevering van draai- en freeswerk aan diverse marktsectoren. Met behulp van moderne CNC-machines produceren uitstekend opgeleide vakmensen hoogwaardige onderdelen met nauwkeurige toleranties.