één machine is geen machine . . .

Het wordt wel eens gezegd: één machine is geen machine! En dat is waar, het risico dat de continuïteit bij de klant in gevaar komt is groot in geval van stilstand. Daarom is onlangs nummer 2 in bedrijf gesteld. Een identieke machine, identieke opspanmiddelen, identieke robotbelading.

In 2020 hebben we dus geïnvesteerd in twee 5-vlaks bewerkingscentra van Quaser waar een Kawasaki robot aan gekoppeld is. We bewerken op deze machine 24/7 seriematig gietstukken uit nodulair gietijzer. We hoeven ons nu geen zorgen te maken als er extra capaciteit gevraagd wordt of wanneer er onverhoopt langdurig stilstand is door een machineprobleem (wat gelukkig nog niet gebeurd is).

Door te automatiseren houden wij het niet alleen voor ons personeel interessant, maar bieden wij de klant kwaliteit, betrouwbare levertijden en concurrerende prijzen.

Klik op de afbeelding om beide Quasers met robot in werking te zien.

Ruim 40 jaar ervaring in toelevering van draai- en freeswerk

Eshuis Metaal BV heeft ruim 40 jaar ervaring in de toelevering van draai- en freeswerk aan diverse marktsectoren. Met behulp van moderne CNC-machines produceren uitstekend opgeleide vakmensen hoogwaardige onderdelen met nauwkeurige toleranties.