Branches

actief op verschillende markten

machine- en apparatenbouw

Veel van onze klanten zijn als OEM actief in de machine- en apparatenbouw. Machines en apparaten, die wereldwijd modulair gebouwd en ingezet worden. Typische producten zijn eigenlijk niet te noemen. Van grote series onderdelen voor eenvoudige transportsystemen tot hoogwaardige, nauwkeurige onderdelen uit verschillende materiaalsoorten.

hydrauliek

Wij produceren diverse onderdelen voor met name speciale en hoogwaardige hydraulische cilinders. Daarnaast produceren wij ventielblokken, aansluitblokken en toebehoren voor manifolds.

nabewerken smeed- en gietstukken

Kleine tot middelgrote series (20 tot 20.000 stuks), zowel draai- als freeswerk, afmetingen en gewichten op aanvraag (tot ca. 500×250 en 100 kg)

High Tech Industrie

Als second-tier toeleverancier zijn we er trots op dat wij ook klanten mogen bedienen die als first-tier toeleverancier leveren aan marktsectoren als semi conductor, medisch en defensie. Het geeft aan dat wij in staat zijn om hoogwaardige onderdelen te leveren en ook het proces van certificaatbeheer en meetrapportages uitstekend onder controle hebben.

Ruim 40 jaar ervaring in toelevering van draai- en freeswerk

Eshuis Metaal BV heeft ruim 40 jaar ervaring in de toelevering van draai- en freeswerk aan diverse marktsectoren. Met behulp van moderne CNC-machines produceren uitstekend opgeleide vakmensen hoogwaardige onderdelen met nauwkeurige toleranties.